2023: Nätverket växer

 

Trots att vi redan är långt in på 2024 vill vi passa på att titta tillbaka på 2023, ett år fyllt med prestationer och tillväxt för Unitedprofile och våra partners. Nätverket fortsätter att växa och det är ingen tvekan om att vi är branschens största nätverk.

De 850 kund- och webbshopparna vi tillhandahåller hade totalt i genomsnitt 100 000 unika besökare varje dag, och det gjordes över 3,3 miljoner sökningar på produkter. Det är en imponerande ökning från tidigare år. Dessutom har antalet ordrar fortsatt att öka, med en imponerande ökning på hela 23% i ordervärdet.

UC:s riskklassificering visar också att företag anslutna till Unitedprofile har bättre riskklass i jämförelse med icke-anslutna i branschen. Detta går helt i linje med den tjänst vi vill erbjuda då vi verkligen värdesätter just trygghet och påförlitlighet.

På Unitedprofile utökades vårt team det gångna året med fyra nya medarbetare och så har vi så klart flyttat in till vårt nya kontor i gamla Folkets hus i Östtjärna i Djurås, Gagnef.

Genom att stärka vårt nätverk av partners har vi skapat en miljö där samarbeten blomstrar och nya möjligheter fortsätter att uppenbara sig. Vi är djupt tacksamma för det förtroende alla kunder och partners har visat oss och ser fram emot att fortsätta att vässa vår plattform och stödja era affärer. Tillsammans fortsätter vi att skapa framgång och förverkliga våra gemensamma mål.

Logga in på ditt konto för att läsa rapporten för 2023 i sin helhet.