God jul och tack för ett fint 2023!

 

Julen står för dörren och med den avslutar vi också ännu ett fantastiskt år här på Unitedprofile! 

I år har vi blivit ännu fler och det är ingen tvekan om att vi är branschens största nätverk med 120+ leverantörer och 500+ återförsäljare. Vi som företag har också vuxit med inte mindre än fyra nya medarbetare under året! Dessutom tilldelades vi Gagnefs kommuns pris för Årets företagare - ett riktigt bra år helt enkelt.

2023 var också året då vi flyttade till vår alldeles egna tomteverkstad. Äntligen fick vi möjlighet att flytta in på vår efterlängtade "UP-gård". Ett anrikt gammalt Folkets hus från 1912 som genomgått en alldeles otrolig omvandling för att passa vårt gäng. Mycket av det gamla finns kvar, men en hel del modernt har också fått flytta in. 

Under första delen av 2024 kommer en ny version av administrationen. Tanken är att den ska bli mer lättarbetad för både återförsäljare och leverantörer. Vi har tagit fram några helt nya verktyg som kommer att förenkla ert dagliga arbete och så kommer hjälptexter nu finnas i direkt anslutning till de olika funktionerna. Lite enklare alltså. 

Nu under julen tar vi allihopa lite ledigt, men är åter igen den 8 januari 2024. För akuta och driftrelaterade ärenden finns alltid minst en drifttekniker på plats.

Vi vill passa på och önska dig en riktigt fin jul- och nyårshelg! God jul & Gott nytt år!


Med vänliga hälsningar, 

Unitedprofile-gänget