Vadå Black Friday?

Black Friday, vad kommer det ifrån och måste du som återförsäljare också sänka priserna?   Idag är det Black Friday - den fredag som infaller dagen efter Thanksgiving i USA är nog utan att överdriva USA:s mest kända klämdag. En dag då många är lediga och som historiskt sett blivit en shoppingdag, då man också befinner sig på annan ort hos familj och släkt. Att den kallas just Black Friday är egentligen bara en ren tillfällighet som handlarna sedan 1960-talet försökt bygga mer positiva myter kring (t ex ”när röda siffror blir svarta”). Men butikerna ville locka till sig de många kunderna och så blev det till slut en dag av REA-priser och rabatter. Begreppet spred sig och idag är det en hel vecka av rabatter (Black Week) och dessutom med en extra måndag (Cyber Monday). Julen slår högre Med exakt en månad kvar till julafton är det dock julen som är det viktiga just nu i Unitedprofiles nätverk. Trots att Black Friday är stort inom näthandeln och att hela vår tjänst är webbaserad, så ser v

Stelton – ny leverantör
Det danska designföretaget Stelton har alltid varit en av de mest framträdande aktörerna inom heminredning med många tidlösa klassiker i sortimentet. Alla dessa produkter och många fler hittar du nu direkt i Unitedprofile.

Sedan starten 1960 har Stelton samarbetat med utvalda formgivare för att skapa funktionella designföremål som även förskönar och förhöjer vardagen. Det skandinaviska designarvet lever vidare som en ständig källa och inspiration till nya framtida klassiker.

- Det känns otroligt spännande att vi på Stelton nu kliver in som leverantör i Unitedprofile - något som länge efterfrågats av våra återförsäljare runtom i landet. Vi väljer att lanseras med över hundra av våra favoritprodukter från varumärkena Stelton, RIG-TIG och Kabstrup Keramik, säger Thérésa Tahmoresnia, B2B Manager på Stelton.