Unitedprofile nyanställer – satsar på kommunikation och driftsäkerhetUtvecklingen fortsätter på Unitedprofile där huvudkontoret precis har bytt till nya lokaler och två nyanställningar har gjorts: Emil Naula, kommunikationsansvarig och David Eriksson, drifttekniker.

I början av 2023 köpte Unitedprofile det gamla Folkets hus i Djurås med anor från 1912, och efter en omfattande men respektfull renovering har man nu flyttat in. Dansgolvet har blivit ett välplanerat kontorslandskap, scenen ett inglasat mötesrum och balkongen en fokuszon. 
– Vi har länge letat efter nya större lokaler, säger Alexander Giers, VD, och den här lösningen blev rätt på så många olika sätt: den lokala anknytningen, något vi kan göra till vårt eget och en plats som inbjuder till snabbare lösningar och mer samarbete mellan avdelningarna. 

Ny kommunikationsroll

Utvecklingen går fort inom Unitedprofile och för att på bästa sätt nå ut med informationen skapas nu en ny kommunikationstjänst, en viktig satsning främst på den externa kommunikationen. Emil Naula har under flera års tid samarbetat med Unitedprofile inom grafisk form och kommunikation, men anställs nu på heltid som kommunikationsansvarig.

Ny drifttekniker

David Eriksson har under de senaste tretton åren arbetat som drifttekniker hos en större leverantör av IT-tjänster i Stockholmsområdet. Efter att David och familjen flyttat hem till Leksand igen har han nu istället valt att bli en i det team på Unitedprofile som arbetar för att bibehålla vår höga driftsäkerhet.

För mer information

Alexander Giers, VD och medgrundare Unitedprofile, info@unitedprofile.se, 0241-15 75 75
Insamling av minnen och bilder från Folkets hus
unitedprofile.se/folkets-hus