Vadå Black Friday?

Black Friday, vad kommer det ifrån och måste du som återförsäljare också sänka priserna?   Idag är det Black Friday - den fredag som infaller dagen efter Thanksgiving i USA är nog utan att överdriva USA:s mest kända klämdag. En dag då många är lediga och som historiskt sett blivit en shoppingdag, då man också befinner sig på annan ort hos familj och släkt. Att den kallas just Black Friday är egentligen bara en ren tillfällighet som handlarna sedan 1960-talet försökt bygga mer positiva myter kring (t ex ”när röda siffror blir svarta”). Men butikerna ville locka till sig de många kunderna och så blev det till slut en dag av REA-priser och rabatter. Begreppet spred sig och idag är det en hel vecka av rabatter (Black Week) och dessutom med en extra måndag (Cyber Monday). Julen slår högre Med exakt en månad kvar till julafton är det dock julen som är det viktiga just nu i Unitedprofiles nätverk. Trots att Black Friday är stort inom näthandeln och att hela vår tjänst är webbaserad, så ser v

Tipe Produkter ny godisleverantör i Norge


Helt siden starten av 1953 har Tipe Produker produsert og solgt drops og karameller på markedet. Nå tar de steget videre og blir leverandør for Unitedprofile Norge med sine velsmakende produkter!

Tipe produkter er en godterifabrikk hvor kundene våre utelukkende er forselgere av profilert reklame. I fabrikken i Täby lages det daglig karameller og drops som er skapt for å bli reklamebærere. Her foredles og pakkes også mengder av andre produkter innen samme kategori.

- For oss er det utrolig spennende å utvide videre innen Unitedprofile til Norge! Det er en løsning som letter og forenkler både for forselgere og for oss som grossist. Det er med stor glede at vi får vise frem vårt store sortiment av profilgodteri for nye kunder, sier Robert Jönsson, VD hos Tipe Produkter AB.