Vadå Black Friday?

Black Friday, vad kommer det ifrån och måste du som återförsäljare också sänka priserna?   Idag är det Black Friday - den fredag som infaller dagen efter Thanksgiving i USA är nog utan att överdriva USA:s mest kända klämdag. En dag då många är lediga och som historiskt sett blivit en shoppingdag, då man också befinner sig på annan ort hos familj och släkt. Att den kallas just Black Friday är egentligen bara en ren tillfällighet som handlarna sedan 1960-talet försökt bygga mer positiva myter kring (t ex ”när röda siffror blir svarta”). Men butikerna ville locka till sig de många kunderna och så blev det till slut en dag av REA-priser och rabatter. Begreppet spred sig och idag är det en hel vecka av rabatter (Black Week) och dessutom med en extra måndag (Cyber Monday). Julen slår högre Med exakt en månad kvar till julafton är det dock julen som är det viktiga just nu i Unitedprofiles nätverk. Trots att Black Friday är stort inom näthandeln och att hela vår tjänst är webbaserad, så ser v

UMA ny leverantör i Sverige och NorgeUMA lanseras nu som ny leverantör av högkvalitativa reklampennor i både Sverige och Norge. Med över 70 års erfarenhet räknas UMA till ett av världens främsta företag inom reklampennor.

Med sina rötter i den lilla tyska staden Fischerbach har familjeföretaget UMA vuxit till en stor aktör på den Europeiska pennmarknaden. Produktionen är idag 100% klimatneutral och med ett strategiskt och väl planerat hållbarhetsarbete kan UMA erbjuda olika typer av reklampennor av högsta kvalitet.

- Att äntligen gå med som leverantör i Unitedprofile är ett naturligt steg för oss på UMA. Med plattformen som bas kan vi erbjuda våra existerande kunder en ännu bättre service samtidigt som vi blir mer lättillgängliga för nya kunder. Det känns extra roligt att lanseras samma dag som Villa Gabels Vårmesse går av stapeln i Norge!, säger Wiktoria Jakobsson, UMAs representant i Skandinavien.