Carrinet ny leverantörCarrinet har produkterna som ersätter engångsplastpåsen en gång för alla! Fruktpåsar och shoppingkassar med ett tydligt miljöfokus att återvinna är bra - men återanvända är bättre. Perfekta reklambärare och viktiga produkter helt enkelt!

Carrinet är ett svensk företag med ursprung på Bohuskusten. Efter att dagligen städat bort skräp på stranden bestämde sig grundaren Mia Ekblad för att designa en påse till frukt och grönt som gick att använda om och om igen. Veggio blev en världssuccé och starten på ett företag som utvecklar produkter med hög kvalitet som med smartdesign motverkar miljöproblem och främjar återanvändning.  

- Återanvändning är nyckeln till att minska vårt klimatavtryck på jorden. Vi måste satsa på hög kvalitet och produkter som kan användas många gånger om vi ska kunna lämna över vår planet i någorlunda skick till nästa generation, säger Mia Ekblad.  

Carrinets produkter säljer både i dagligvaruhandeln och i köks- och presentbutiker. 
- Vi upptäckte snabbt att våra produkter var populära företagsgåvor och profilprodukter. Vi har anställt personal med bakgrund inom profil som utarbetat en portfölj av våra smarta miljöprodukter riktad mot företagsprofilering och gåvor.  

Nytt i sortimentet är Carrinet Shop Set. Det är en mönsterskyddad smart liten väska som gjort stor succé. 
- Lösningen är genial för den som vill spara på engångspåsar. Du får med dig alla påsar du behöver för en inhandling, både bärkassar och frukt-och gröntpåsar i en enda liten väska som är lätt att förvara i bilen eller i hallen. Väskan kan krokas på handväskan eller på vagnen när du går och handlar.