Stricker Group ny leverantör i Sverige och Norge

Sedan 1944 har Stricker Group skapat, utvecklat och distribuerat reklamgåvor till återförsäljare i över 80 länder. Nu ansluter de som ny leverantör i både Sverige och Norge genom Unitedprofile!

Med säte i Portugal och logistiska center på strategiska platser erbjuder Stricker sina kunder en omfattande och modern produktkollektion som inkluderar exklusiva varumärken och materialval. Egna toppmoderna tryckerier finns i direktanslutning till deras lager, därför kan Stricker erbjuda 20 olika trycktekniker med snabba leveranstider och ett av marknadens bästa logistikavtal.

- För oss är Unitedprofile en samarbetspartner som kommer ge oss möjligheten att växa som företag i Skandinavien. Som kund hos oss får ni ett dedikerat svenskt och norskt säljteam för att säkerställa toppnivå på service. Vi har redan en fantastisk plattform som möjliggör att vår dagliga business blir lättare, men med hjälp av Unitedprofile får vi ytterligare en fantastisk plattform som våra kunder kan använda sig utav. Tillsammans med vår service, breda sortiment och unika logistik avtal så är Unitedprofile en helt rätt partner för oss. Välkomna att testa oss! Daniel Berg försäljningschef Skandinavien.