Mascot ny leverantör av yrkeskläder


Som en av de största leverantörerna av yrkeskläder kliver danska MASCOT in som ny leverantör i Unitedprofile. Med ett komplett sortiment för hantverkare och arbetande inom service, transport och industri breddar MASCOT utbudet ännu mer.

Sedan 1982 har MASCOT tillverkat rätt arbetskläder med fokus på komfort, passform, kvalitet och design. Idag har företaget egna fabriker i Vietnam och Laos och totalt över 2800 anställda. Alla deras produkter genomgår djupgående kvalitetskontroller för att försäkra sig om att de håller som utlovat och mer därtill.

- Med Mascot stora robotstyrda lager med över 4,8 miljoner artiklar för omgående leverans tillsammans med vårt tryckeri där vi för tillfället har över 90st dubbelpressar, blir vi en väldigt stark samarbetspartner. Mascot Smartstore som är en On demand-lösning på arbetskläder, sparar återförsäljarna och slutkund både pengar och tid genom att samarbeta med oss. Inom kort kommer vi även att tillverka våra egna transfers så det blir en riktigt One stop shop solution framöver, säger Bo Persson, Country Manager Sweden på MASCOT.