Vadå Black Friday?

Black Friday, vad kommer det ifrån och måste du som återförsäljare också sänka priserna?   Idag är det Black Friday - den fredag som infaller dagen efter Thanksgiving i USA är nog utan att överdriva USA:s mest kända klämdag. En dag då många är lediga och som historiskt sett blivit en shoppingdag, då man också befinner sig på annan ort hos familj och släkt. Att den kallas just Black Friday är egentligen bara en ren tillfällighet som handlarna sedan 1960-talet försökt bygga mer positiva myter kring (t ex ”när röda siffror blir svarta”). Men butikerna ville locka till sig de många kunderna och så blev det till slut en dag av REA-priser och rabatter. Begreppet spred sig och idag är det en hel vecka av rabatter (Black Week) och dessutom med en extra måndag (Cyber Monday). Julen slår högre Med exakt en månad kvar till julafton är det dock julen som är det viktiga just nu i Unitedprofiles nätverk. Trots att Black Friday är stort inom näthandeln och att hela vår tjänst är webbaserad, så ser v

Paipa Tryckdesign ny leverantör


Den skandinaviska leverantören Paipa Tryckdesign ansluter nu som ny leverantör i Unitedprofile! Sortimentet består av allt inom skylt, event och display.

Med fokus på innovativa skyltsystem som både är funktionella och stilfulla blir Paipa Tryckdesign nu leverantör för samtliga anslutna återförsäljare i Sverige.

- Vi ser fram emot att erbjuda vårt utbud till fler partners anslutna via den smidiga tjänst som Unitedprofile tillhandahåller. Det kommer dessutom publiceras ett ännu bredare sortiment under kommande veckor, så häng med! Anslutna återförsäljare är alltid välkomna att kontakta oss för hjälp och tips inför kommande projekt, vi hjälper gärna till med en helhetslösning, säger Anastasios Paikos, vd för Paipa Tryckdesign.