Vadå Black Friday?

Black Friday, vad kommer det ifrån och måste du som återförsäljare också sänka priserna?   Idag är det Black Friday - den fredag som infaller dagen efter Thanksgiving i USA är nog utan att överdriva USA:s mest kända klämdag. En dag då många är lediga och som historiskt sett blivit en shoppingdag, då man också befinner sig på annan ort hos familj och släkt. Att den kallas just Black Friday är egentligen bara en ren tillfällighet som handlarna sedan 1960-talet försökt bygga mer positiva myter kring (t ex ”när röda siffror blir svarta”). Men butikerna ville locka till sig de många kunderna och så blev det till slut en dag av REA-priser och rabatter. Begreppet spred sig och idag är det en hel vecka av rabatter (Black Week) och dessutom med en extra måndag (Cyber Monday). Julen slår högre Med exakt en månad kvar till julafton är det dock julen som är det viktiga just nu i Unitedprofiles nätverk. Trots att Black Friday är stort inom näthandeln och att hela vår tjänst är webbaserad, så ser v

Tipe Produkter ny godisleverantör


Ända sedan starten 1953 har Tipe Produkter tillverkat och sålt kolor och karameller på marknaden. Nu tar de klivet in och blir leverantör i Unitedprofile med sina välsmakande produkter!

Tipe Produkter är godistillverkaren vars kunder uteslutande är återförsäljare av profilreklam. I fabriken i Täby tillverkas dagligen karameller och kolor som är som gjorda för att bli reklambärare. Här förädlas och packas även mängder av andra produkter inom samma kategori.

- För oss känns det väldigt spännande att bli en del av Unitedprofiles plattform. Det är en lösning som underlättar och förenklar både för Återförsäljare och oss som grossist. Vi har märkt en ökad efterfrågan från befintliga kunder att finnas med och det känns även mycket glädjande att kunna visa upp vårt stora sortiment av profilgodis för nya kunder, säger Robert Jönsson, VD på Tipe Produkter.