Helly Hansen Workwear ny leverantörNy välkänd yrkesleverantör!

Helly Hansen Workwear ansluter nu som ny yrkesleverantör i Unitedprofile med sitt kompletta produktsortiment anpassat för arbete i tuffa och utsatta miljöer. 

 Helly Hansen Workwear är ett välkänt och välrenommerat varumärke inom yrkesbranschen som funnits över 140 år . Nu kommer de in med sitt kompletta produktsortiment direkt i Unitedprofile för alla sina existerande återförsäljare.

- Vi är riktigt glada att nu kunna erbjuda vårt sortiment via Unitedprofile. Att bli tillgängliga för våra återförsäljare i nätverket och även öppna upp för nya förfrågningar inom Unitedprofile känns toppen, särskilt då vi vet att våra produkter redan är efterfrågade i Unitedprofiles plattform. Sedan 1877 har Helly Hansen utvecklat professionella kläder som hjälper människor att hålla sig och känna sig vid liv. Helly Hansen Workwear är ledande inom premium-arbetskläder och förstavalet för den nya generationen professionella hantverkare. Vi ser vi fram emot att fortsätta hjälpa fler att arbeta säkert och effektivt, säger Robin Sokoloff, Försäljningschef Sverige på Helly Hansen.

Välkommen att ansöka

Helly Hansen Workwears sortiment är öppet att ansöka om för alla återförsäljare i Unitedprofile Sverige. Du ansöker som vanligt direkt via Administrationen i ditt Unitedprofile-konto.

 

Kontakt

E-post: workwear.sweden@hellyhansen.com

Telefon: 020-089 63 80