Ny vd på Unitedprofile!
Johan Goot tillträder idag rollen som VD för det Djuråsbaserade IT-företaget Unitedprofile. Han tar över stafettpinnen från Alexander Giers, som har varit och är en central aktör sedan Unitedprofiles start 2010.

Unitedprofile grundades av Alexander Giers, hans far Magnus Giers och Mange Lindblad 2010. Alexander har sedan dess varit en stark förespråkare för kreativitet och samarbete, och haft en övertygelse om att alla i bolaget är kreatörer. Under Alexanders ledning har företaget blomstrat och vuxit, från sina rötter som ett källarstartup till en etablerad organisation med en tydlig vision och 23 medarbetare.

Alexander, som själv beskriver sig som en kreatör i hjärtat, har under åren lett företaget med passion och entusiasm. Anledningen till att han nu vill lämna över är att han själv önskar vara nära själva kärnan av verksamheten och skapandet.”Jag får nu mitt drömjobb som systemutvecklare, produktutvecklare och kreatör i Unitedprofile. Men inte nog med det, jag får drömjobbet i den fantastiska organisation som jag själv fått vara delaktig i att bygga upp.”, säger Alexander.

Johan Goot kommer senast från Ahlsell där han var marknadschef. Han kommer med en gedigen erfarenhet inom yrkesbranschen och en stark passion för strategi och ledarskapsutveckling. Johans anslutning till Unitedprofile markerar en spännande ny era för företaget, där han ser fram emot att föra företaget in i framtiden med fokus på strategisk tillväxt och organisatorisk utveckling.

"Att få möjligheten att leda Unitedprofile är en ära och en spännande utmaning", säger Johan. "Jag ser fram emot att samarbeta med det fantastiska teamet här på Unitedprofile och att bidra till att driva företaget framåt."

Johan Goots ledning och erfarenhet kommer att vara avgörande för att fortsätta att bygga på det snabbt växande företagets framgångar. Genom att kombinera kreativitet och strategi ser Unitedprofile nu fram emot en framtid full av möjligheter och tillväxt.