Företagskulturen hyllas när Unitedprofile vinner Årets företag

 


Unitedprofile vann priset Årets företagare i Gagnef 2023 och juryn hyllar bland annat företagskulturen.   

Året 2022 avslutades med att Unitedprofile tilldelades högsta kreditvärdighet AAA för företagets långsiktiga tänkande. Samma år prisades vi även för snabb tillväxt med DI:s Gasell och nu lyfts alltså även vår unika företagskultur fram, när vi vann priset Årets företagare i Gagnef. Att Unitedprofiles fokus på medarbetare och gemenskap prisas är ingen slump utan resultatet av ett medvetet och långsiktigt arbete från ledningen. 


För mig är det enkelt. Medarbetarna är det viktigaste företaget har och att de är friska, känner arbetsglädje och tillåts vara kreativa kan bara få positiva effekter, säger VD Alexander Giers.

Årets företagare i Gagnef 2023

Vid Företagarna i Gagnefs årliga gala den 26:e april tilldelades Unitedprofile kvällens stora pris – Årets företagare i Gagnef 2023. Motiveringen lyder:


Genom en innovativ idé har man fyllt ett osett behov för en hel bransch. Att på omvägar fått såväl leverantörer och kunder med på denna omställningsresa för en bransch som varit väldigt traditionell är imponerande. En stark lokal närvaro, en möjlighet att locka nya kommuninvånare med hög kompetens, ett långsiktigt tänk för såväl dessa som hela företaget bidrar till hela kommunens utveckling.

Man även börjat synas nationellt och skapa en nyfikenhet kring sig och sin lokala förankring, vilket är något många företagare kan både se upp till och inspireras utav.

Medarbetare och ledning existerar i en väldigt inspirerande symbios med varandra i en fantastiskt skapad företagskultur.

Juryn ser att årets företagare i Gagnef har en stor potential i såväl regional som nationell utmärkelse.


Helt super, UP! Vilket fantastiskt företag, kanonbra jobbat allihopa, så värda detta pris!, skriver Unitedprofiles försäljningschef Samuel Landin i företagets interna chatt efter att han mottagit priset på Företagarna i Gagnefs gala.För mer information

Alexander Giers, VD och medgrundare Unitedprofile, info@unitedprofile.se, 0241-15 75 75