Unitedprofile fortsätter att växa – nu 20 anställda

Året 2023 börjar starkt för Unitedprofile och vi välkomnar två nya stjärnor till företaget: Nicole Sandberg, systemutvecklare och Stina Arvidsson, ekonomiassistent.


Förra året avslutades på bästa sätt med Gasellutmärkelse och högsta betyg för företagets kreditvärdering. Dessutom kom vår nya säljchef Samuel Landin in i verksamheten på ett mycket bra sätt. 


– Det har varit en händelserik start, säger säljchef Samuel Landin. Jag har lärt känna mitt fantastiska säljteam och många av våra kunder, samtidigt som vi planerar för stora nyheter under 2023.


Nicole Sandberg till utvecklarteamet

Vi agerar i en bransch i ständig rörelse där utvecklingen går snabbt. För att säkra upp mot dagens och framtidens behov har vi rekryterat ytterligare en systemutvecklaren till utvecklarteamet. Nicole Sandberg kommer in med lång erfarenhet och kunskap inom flera kodspråk på olika systemnivåer vilket är väldigt uppskattat!


Stina Arvidsson ny ekonomiassistent

Till ett ständigt växande Unitedprofile behöver också ekonomiavdelningen stärkas upp. Därför välkomnar vi också Stina Arvidsson som kommer in med lång erfarenhet av retailbranschen. Som ny ekonomiassistent kommer hon främst arbeta med fakturering och bokföring.


Unitedprofile har idag 20 anställda på sina kontor i Gagnef och Enköping.