CS Tryck ny leverantör av trycksaker
Nu kliver CS Tryck AB in som ny trycksaksleverantör för alla återförsäljare inom Unitedprofile Sverige. CS Tryck erbjuder ett gediget sortiment av trycksaker som passar för profilering eller i det dagliga arbete.

CS Tryck är baserat med eget tryckeri i Stockholm och vänder sig till både små och stora kunder. Produktutbudet består av klassiska trycksaker som visitkort, flyers, affischer, dekaler, kuvert, foldrar och broschyrer i många olika antal och format. Dessa trycksaker utgör oftast basen i varje företags portfölj och marknadsföringsmaterial. Fler trycksaksprodukter kommer att adderas under året.

– Vi är glada att kunna presentera och erbjuda ett utökat och gediget trycksakssegment i Unitedprofile. Tack vare vår långa erfarenhet inom grafisk produktion vet vi värdet av personlig service och en effektiv produktion. Vi som trycksaksleverantör ser framemot nya spännande samarbeten och utökade affärer tillsammans med återförsäljarna inom Unitedprofile, säger Stefan Löfgren, VD och grundare av CS Tryck AB.