Vadå Black Friday?

Black Friday, vad kommer det ifrån och måste du som återförsäljare också sänka priserna?   Idag är det Black Friday - den fredag som infaller dagen efter Thanksgiving i USA är nog utan att överdriva USA:s mest kända klämdag. En dag då många är lediga och som historiskt sett blivit en shoppingdag, då man också befinner sig på annan ort hos familj och släkt. Att den kallas just Black Friday är egentligen bara en ren tillfällighet som handlarna sedan 1960-talet försökt bygga mer positiva myter kring (t ex ”när röda siffror blir svarta”). Men butikerna ville locka till sig de många kunderna och så blev det till slut en dag av REA-priser och rabatter. Begreppet spred sig och idag är det en hel vecka av rabatter (Black Week) och dessutom med en extra måndag (Cyber Monday). Julen slår högre Med exakt en månad kvar till julafton är det dock julen som är det viktiga just nu i Unitedprofiles nätverk. Trots att Black Friday är stort inom näthandeln och att hela vår tjänst är webbaserad, så ser v

Unitedprofile tilldelas betyget AAA – högsta kreditvärdighet

 


Nu får Unitedprofile ytterligare bevis för att det är ett välskött företag att lita på. Bisnode tilldelar United Profile Networks AB kreditvärdighet AAA, vilket endast delas ut till drygt 2% av Sveriges företag. 


Bisnode har betygsatt företag sedan 1989 och AAA är deras absolut högsta betyg för kreditvärdighet. Betyget delas bara ut till aktiebolag som varit verksamma i över tio år och har nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt. Endast 2,1% av Sveriges företag erhåller ratingen AAA under året 2022.


– Det här betyder något alldeles extra för oss. Vi har ju tidigare i år fått utmärkelsen Årets Gasell för vår tillväxt, men att nu tilldelas Bisnodes högsta kreditvärdering ger ett bevis på vår långsiktiga ekonomiska stabilitet och den är vi oerhört stolta över, säger Alexander Giers, VD och medgrundare av Unitedprofile.


United Profile Networks AB:s kreditbetyg AAA är ännu en kvalitetsstämpel och ett kvitto på ett mycket välskött företag. För våra kunder och partners innebär det en direkt trygghet och ytterligare en bekräftelse på att Unitedprofile är ett företag att lita på.