Unitedprofile tilldelas betyget AAA – högsta kreditvärdighet

 


Nu får Unitedprofile ytterligare bevis för att det är ett välskött företag att lita på. Bisnode tilldelar United Profile Networks AB kreditvärdighet AAA, vilket endast delas ut till drygt 2% av Sveriges företag. 


Bisnode har betygsatt företag sedan 1989 och AAA är deras absolut högsta betyg för kreditvärdighet. Betyget delas bara ut till aktiebolag som varit verksamma i över tio år och har nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt. Endast 2,1% av Sveriges företag erhåller ratingen AAA under året 2022.


– Det här betyder något alldeles extra för oss. Vi har ju tidigare i år fått utmärkelsen Årets Gasell för vår tillväxt, men att nu tilldelas Bisnodes högsta kreditvärdering ger ett bevis på vår långsiktiga ekonomiska stabilitet och den är vi oerhört stolta över, säger Alexander Giers, VD och medgrundare av Unitedprofile.


United Profile Networks AB:s kreditbetyg AAA är ännu en kvalitetsstämpel och ett kvitto på ett mycket välskött företag. För våra kunder och partners innebär det en direkt trygghet och ytterligare en bekräftelse på att Unitedprofile är ett företag att lita på.