Tack för ett fantastiskt 2022!

 


Nu lider även detta år mot sitt slut, och vilket år det har varit! Massor av nya återförsäljare har anslutit sig till vårt nätverk och antalet leverantörer och varumärken växer stadigt.


Visionen när vi startade Unitedprofile för tolv år sedan var att digitalisera en katalogtung bransch. Att använda alla de fördelar som e-handeln erbjuder och applicera det på ett smart sätt. Det har inte varit enkelt, det har krävts mycket slit, mycket argumentation och otaliga försök och så nya försök på det.


Men det har varit värt varenda minut, för idag kan vi stoltsera med en egenutvecklad plattform som för samman leverantörer med återförsäljare och gör affärerna enklare än någonsin.


Vi har under 2022 fått många bevis på att det vi gör är rätt och uppskattas av våra kunder. Gasellutmärkelsen vi fick av Dagens Industri är ett tecken på vår kraftiga tillväxt de senaste tre åren. Kreditbetyget AAA är ett kvitto på vårt långsiktiga och stabila arbete, ett betyg som bara 2,1% av Sveriges alla företag tilldelas.


Självklart fortsätter vi att utvecklas och bygga för framtiden. Redan under första halvan av 2023 kommer vi kunna presentera flera nyheter, några har vi faktiskt jobbat med under flera års tid... Men innan dess ska vi ta långhelg. Jag hoppas att du också får lite välbehövd julledighet och önskar dig en riktigt härlig jul- och nyårshelg! Vi ses 2023!


Alexander Giers, VD UnitedprofileJulledigt på Unitedprofile

Supporten har stängt 22 dec - 10 jan 2023. För akuta och driftsrelaterade ärenden finns alltid minst en driftstekniker på plats