Goody ny godisleverantör i SverigeGoody är den digitala erans inspirerande och moderna leverantör av profilerat godis. De vill förändra konfektyrbranschen genom att förbättra, förenkla, effektivisera och skapa hållbarhet på riktigt.

Efterfrågan av inspirerande, snygga och hållbara produkter ökar ständigt. Goody fokuserar på enkla och hållbara processer vilket ger dem förutsättningar att utföra sitt arbete på ett genomtänkt sätt. Med hög tillgänglighet och idel öra för kundernas behov och önskemål spår Goody en framtid med långsiktiga relationer i en bransch där efterfrågan av nya varor ständigt förändras.

Med ambitionen att ligga i framkant när det gäller digitalisering och produktutveckling väljer Goody varor och förpackningar med omsorg. Det ska vara roligt, enkelt och lönsamt att sälja Goodys produkter. Genom att följa och studera utvecklingen i andra branscher kompletterar och stärker de sitt erbjudande. Sortimentet i Unitedprofile kommer att byggas på allt eftersom så håll utkik.

- Vi är supernöjda med att samarbeta med Unitedprofile som är ett fantastiskt bra, hållbart och modernt verktyg för både återförsäljare och för oss som leverantör, säger Daniel Drott, Co-founder/sales på Goody.