Vadå Black Friday?

Black Friday, vad kommer det ifrån och måste du som återförsäljare också sänka priserna?   Idag är det Black Friday - den fredag som infaller dagen efter Thanksgiving i USA är nog utan att överdriva USA:s mest kända klämdag. En dag då många är lediga och som historiskt sett blivit en shoppingdag, då man också befinner sig på annan ort hos familj och släkt. Att den kallas just Black Friday är egentligen bara en ren tillfällighet som handlarna sedan 1960-talet försökt bygga mer positiva myter kring (t ex ”när röda siffror blir svarta”). Men butikerna ville locka till sig de många kunderna och så blev det till slut en dag av REA-priser och rabatter. Begreppet spred sig och idag är det en hel vecka av rabatter (Black Week) och dessutom med en extra måndag (Cyber Monday). Julen slår högre Med exakt en månad kvar till julafton är det dock julen som är det viktiga just nu i Unitedprofiles nätverk. Trots att Black Friday är stort inom näthandeln och att hela vår tjänst är webbaserad, så ser v

Adelante ny leverantör av matgåvorAdelante är spanska för Fortsätt, och det är exakt vad denna leverantör står för. Att ständigt utvecklas och inspireras av nya trender som direkt avspeglas i deras breda sortiment av matgåvor.

Hos Adelante hittar ni de perfekta presentseten för säsongen vi befinner oss i, men även andra attraktiva och prisvärda godsaker och matgåvor för både personal och kunder. Med ett sortiment bestående av över 130 välsmakande produkter så finns här något för alla, även den allra mest kräsne. Här kan du även skapa unika set, profilera produkterna samt få dem paketerade i snygga lådor.

- Med lång erfarenhet av försäljning av gåvor och även samarbete med Unitedprofile vet vi vikten av vad denna plattform kan erbjuda dig som återförsäljare för att göra din vardag enklare. När vi nu går med i United Profile får du som ÅF en bred bas inom kategorin koloniala produkter att erbjuda din kund, säger VD Madeleine Wilhelmsson.