Vadå Black Friday?

Black Friday, vad kommer det ifrån och måste du som återförsäljare också sänka priserna?   Idag är det Black Friday - den fredag som infaller dagen efter Thanksgiving i USA är nog utan att överdriva USA:s mest kända klämdag. En dag då många är lediga och som historiskt sett blivit en shoppingdag, då man också befinner sig på annan ort hos familj och släkt. Att den kallas just Black Friday är egentligen bara en ren tillfällighet som handlarna sedan 1960-talet försökt bygga mer positiva myter kring (t ex ”när röda siffror blir svarta”). Men butikerna ville locka till sig de många kunderna och så blev det till slut en dag av REA-priser och rabatter. Begreppet spred sig och idag är det en hel vecka av rabatter (Black Week) och dessutom med en extra måndag (Cyber Monday). Julen slår högre Med exakt en månad kvar till julafton är det dock julen som är det viktiga just nu i Unitedprofiles nätverk. Trots att Black Friday är stort inom näthandeln och att hela vår tjänst är webbaserad, så ser v

Brectus ny leverantör

Brectus Sweden AB blir ny leverantör av reklammaterial, mäss- och profileringslösningar i Unitedprofile Sverige. Med ett stort produktsortiment kan de erbjuda det som krävs för inom- och utomhusprofilering. Hos Brectus är det bara fantasin som sätter gränserna.

- Efter stora framgångar i Norge har vi nu bestämt oss att erbjuda våra produkter och tjänster även till svenska återförsäljare i Unitedprofile. På den svenska marknaden tror vi att våra uppblåsbara produkter och logomattor kommer att vara väldigt intressanta, vi kan tex leverera logomattor på några dagar. Vi ser fram emot att stifta bekantskap med många nya svenska kunder den närmaste tiden!, säger Thomas Måwe, KAM, Brectus Sweden AB.