Sandforest Sweden ny leverantörNu lanseras den svenska leverantören Sandforest Sweden i Unitedprofile! Med inspiration och energi från Sandskogen i Ystad återfinns här en blandning av noga utvalda kvalitetsprodukter.

Sedan starten 2016 har Sandforest Sweden haft fokus på de bästa produkterna inom hem och textilprodukter. Produkterna är hållbara med omtanke om både miljö och människa och vårt mål är att alla ska vara tillverkade i Sverige eller EU.

- Unitedprofile är ett bra verktyg som vi analyserat och gjort research på som vi tycker har det bästa alternativ för oss. Vi väljer gå med för att vi är det lilla flexibla företaget som kommer erbjuda produkter som är av hög kvalitet och med hållbarhet som fokus. Lite mindre limited edition utgåvor kommer dyka upp. Hållbarhet och återvinning blir fokus, men vi kommer även kunna tillhanda hålla specialprodukter genom våra fina kontakter i EU. Så saknar ni något så kan man alltid ställa frågan till oss! Vi ser fram emot många fina samarbeten och relationer, säger Linus Andersson på Sandforest Sweden.