Vadå Black Friday?

Black Friday, vad kommer det ifrån och måste du som återförsäljare också sänka priserna?   Idag är det Black Friday - den fredag som infaller dagen efter Thanksgiving i USA är nog utan att överdriva USA:s mest kända klämdag. En dag då många är lediga och som historiskt sett blivit en shoppingdag, då man också befinner sig på annan ort hos familj och släkt. Att den kallas just Black Friday är egentligen bara en ren tillfällighet som handlarna sedan 1960-talet försökt bygga mer positiva myter kring (t ex ”när röda siffror blir svarta”). Men butikerna ville locka till sig de många kunderna och så blev det till slut en dag av REA-priser och rabatter. Begreppet spred sig och idag är det en hel vecka av rabatter (Black Week) och dessutom med en extra måndag (Cyber Monday). Julen slår högre Med exakt en månad kvar till julafton är det dock julen som är det viktiga just nu i Unitedprofiles nätverk. Trots att Black Friday är stort inom näthandeln och att hela vår tjänst är webbaserad, så ser v

Sandforest Sweden ny leverantörNu lanseras den svenska leverantören Sandforest Sweden i Unitedprofile! Med inspiration och energi från Sandskogen i Ystad återfinns här en blandning av noga utvalda kvalitetsprodukter.

Sedan starten 2016 har Sandforest Sweden haft fokus på de bästa produkterna inom hem och textilprodukter. Produkterna är hållbara med omtanke om både miljö och människa och vårt mål är att alla ska vara tillverkade i Sverige eller EU.

- Unitedprofile är ett bra verktyg som vi analyserat och gjort research på som vi tycker har det bästa alternativ för oss. Vi väljer gå med för att vi är det lilla flexibla företaget som kommer erbjuda produkter som är av hög kvalitet och med hållbarhet som fokus. Lite mindre limited edition utgåvor kommer dyka upp. Hållbarhet och återvinning blir fokus, men vi kommer även kunna tillhanda hålla specialprodukter genom våra fina kontakter i EU. Så saknar ni något så kan man alltid ställa frågan till oss! Vi ser fram emot många fina samarbeten och relationer, säger Linus Andersson på Sandforest Sweden.