Vadå Black Friday?

Black Friday, vad kommer det ifrån och måste du som återförsäljare också sänka priserna?   Idag är det Black Friday - den fredag som infaller dagen efter Thanksgiving i USA är nog utan att överdriva USA:s mest kända klämdag. En dag då många är lediga och som historiskt sett blivit en shoppingdag, då man också befinner sig på annan ort hos familj och släkt. Att den kallas just Black Friday är egentligen bara en ren tillfällighet som handlarna sedan 1960-talet försökt bygga mer positiva myter kring (t ex ”när röda siffror blir svarta”). Men butikerna ville locka till sig de många kunderna och så blev det till slut en dag av REA-priser och rabatter. Begreppet spred sig och idag är det en hel vecka av rabatter (Black Week) och dessutom med en extra måndag (Cyber Monday). Julen slår högre Med exakt en månad kvar till julafton är det dock julen som är det viktiga just nu i Unitedprofiles nätverk. Trots att Black Friday är stort inom näthandeln och att hela vår tjänst är webbaserad, så ser v

Fristads ny leverantör i NorgeI snart 100 år har Fristads Workwear produsert og levert kvalitets produkter til proffen, og endelig kan vi annonsere at vi tar steget inn også for Norske forhandlere her hos Unitedprofile!

Siden 1925 har vi produsert innovative, slitesterke, funksjonelle og nå også enda mer bærekraftige produkter. Fra dag en har vi alltid hatt sluttbrukeren i fokus, med en visjon om å kle den profesjonelle for en bærekraftig ytelse!

Som en ny proff leverandør i Unitedprofile tilfører de mengder av kompetanse og et omfattende sortiment med etterlengtet produkter og konsepter.

- Vi opplever økt interesse for Fristads Workwear på det Norske markedet, både i retail og digitalt. Vi er svært glade over den reisen selskapet og varemerke er på nå, med nye initiativer og engasjement speiler vi et økende behov for arbeidstøy og tilbehør til proffen, som holder mål. Når vi nå også blir synlig og med i kanalen til Unitedprofile vil vi sikre oss tilgangen på mange interessante muligheter også for fremtiden, sier Johan R. Bjørnsen - Salgssjef Norge.