UniGraphics ny leverantör inom Expo och Event

UniGraphics är en bred leverantör inom både märkning och profilering. Nu går de med i Uniteprofile som ny leverantör med ett sortiment bestående av allt för event såsom namnskyltar, flaggor i alla former, vepor, väggar, mässbord och mycket annat för Expo och Event.

Med en modern produktion och snabba leveranstider av kundunika produkter kan UniGraphics erbjuda sina återförsäljare produkter av högsta kvalitet som stärker varumärket för dina kunder.

- Nu har vi äntligen kommit till skott med att gå med i Unitedprofile, och detta är något vi verkligen ser fram emot. Många av våra befintliga kunder har haft önskemål om detta, och vi ser verkligen fram emot vad detta kommer att betyda för oss som företag och självklart för våra kunder, både befintliga och nytillkommande. Vi ser Unitedprofile som ytterligare ett sätt att nå fram till våra kunder och även som en tillkommande viktigt del i vår möjlighet att supporta våra återförsäljare på bästa sätt i deras arbete, säger Mikael Sträng, Försäljningschef, UniGraphics.