Vadå Black Friday?

Black Friday, vad kommer det ifrån och måste du som återförsäljare också sänka priserna?   Idag är det Black Friday - den fredag som infaller dagen efter Thanksgiving i USA är nog utan att överdriva USA:s mest kända klämdag. En dag då många är lediga och som historiskt sett blivit en shoppingdag, då man också befinner sig på annan ort hos familj och släkt. Att den kallas just Black Friday är egentligen bara en ren tillfällighet som handlarna sedan 1960-talet försökt bygga mer positiva myter kring (t ex ”när röda siffror blir svarta”). Men butikerna ville locka till sig de många kunderna och så blev det till slut en dag av REA-priser och rabatter. Begreppet spred sig och idag är det en hel vecka av rabatter (Black Week) och dessutom med en extra måndag (Cyber Monday). Julen slår högre Med exakt en månad kvar till julafton är det dock julen som är det viktiga just nu i Unitedprofiles nätverk. Trots att Black Friday är stort inom näthandeln och att hela vår tjänst är webbaserad, så ser v

Expand International ny leverantörNu ansluter Expand International som ny leverantör i Unitedprofile! Välkommen till deras spännande värld med alla typer av hållbara displaylösningar designade för att hålla över tid.

Expand International har gjort sig känt för sina högkvalitativa och innovativa displaylösningar som gör det möjligt för användaren att nyttja produkten under många år och endast byta det printade budskapet och på så sätt få en mer hållbar lösning. Produkterna har livtidsgaranti och produceras i egen produktionsanläggning som är ISO-9001-certifierad. Med printverksamhet i Sverige garanteras snabba leveranser.

- Ser fram emot att möta Unitedprofiles kunder och kunna erbjuda dem utvalda produkter från vårt sortiment, såsom våra monterväggar och ljuslådor, säger Mats Ericson, Sales Director på Expand International.