Vadå Black Friday?

Black Friday, vad kommer det ifrån och måste du som återförsäljare också sänka priserna?   Idag är det Black Friday - den fredag som infaller dagen efter Thanksgiving i USA är nog utan att överdriva USA:s mest kända klämdag. En dag då många är lediga och som historiskt sett blivit en shoppingdag, då man också befinner sig på annan ort hos familj och släkt. Att den kallas just Black Friday är egentligen bara en ren tillfällighet som handlarna sedan 1960-talet försökt bygga mer positiva myter kring (t ex ”när röda siffror blir svarta”). Men butikerna ville locka till sig de många kunderna och så blev det till slut en dag av REA-priser och rabatter. Begreppet spred sig och idag är det en hel vecka av rabatter (Black Week) och dessutom med en extra måndag (Cyber Monday). Julen slår högre Med exakt en månad kvar till julafton är det dock julen som är det viktiga just nu i Unitedprofiles nätverk. Trots att Black Friday är stort inom näthandeln och att hela vår tjänst är webbaserad, så ser v

Soft Touch ny leverantör av handskar

Med anor ända från 1910-talet är Soft Touch AB specialister på tillverkning av arbetshandskar. Nu går de in som ny leverantör i Unitedprofile med sitt kompletta sortiment av alla typer av arbetshandskar.

Handskar från varumärket Soft Touch® är kända för sin ergonomi, funktionalitet och slitstyrka. Varje handskmodell är framtagen för att vara flexibel där det behövs eller specialiserad när så krävs. Tillsammans med Soft Touch® återfinns även varumärkena Hanvo® Bestgrip, Hysafety®, Rubberex® med flera.

- Unitedprofiles plattform är en avancerad lösning som vi tycker fungerar väldigt bra. Vi tror på att detta är framtiden för att göra affärer eftersom det gör det enkelt för både kunder och återförsäljare. Eftersom Unitedprofiles ambition är tillhandahålla ett komplett sortiment i tre branscher ser vi det som naturligt att vi bidrar med våra handskar för att bli mer heltäckande. Även våra befintliga kunder inom yrkes- och profilbranschen kommer få nytta av att kunna nå våra produkter via Unitedprofiles plattform, säger Michael Cederkvist, VD på Soft Touch AB.