Soft Touch ny leverantör av handskar

Med anor ända från 1910-talet är Soft Touch AB specialister på tillverkning av arbetshandskar. Nu går de in som ny leverantör i Unitedprofile med sitt kompletta sortiment av alla typer av arbetshandskar.

Handskar från varumärket Soft Touch® är kända för sin ergonomi, funktionalitet och slitstyrka. Varje handskmodell är framtagen för att vara flexibel där det behövs eller specialiserad när så krävs. Tillsammans med Soft Touch® återfinns även varumärkena Hanvo® Bestgrip, Hysafety®, Rubberex® med flera.

- Unitedprofiles plattform är en avancerad lösning som vi tycker fungerar väldigt bra. Vi tror på att detta är framtiden för att göra affärer eftersom det gör det enkelt för både kunder och återförsäljare. Eftersom Unitedprofiles ambition är tillhandahålla ett komplett sortiment i tre branscher ser vi det som naturligt att vi bidrar med våra handskar för att bli mer heltäckande. Även våra befintliga kunder inom yrkes- och profilbranschen kommer få nytta av att kunna nå våra produkter via Unitedprofiles plattform, säger Michael Cederkvist, VD på Soft Touch AB.