Vadå Black Friday?

Black Friday, vad kommer det ifrån och måste du som återförsäljare också sänka priserna?   Idag är det Black Friday - den fredag som infaller dagen efter Thanksgiving i USA är nog utan att överdriva USA:s mest kända klämdag. En dag då många är lediga och som historiskt sett blivit en shoppingdag, då man också befinner sig på annan ort hos familj och släkt. Att den kallas just Black Friday är egentligen bara en ren tillfällighet som handlarna sedan 1960-talet försökt bygga mer positiva myter kring (t ex ”när röda siffror blir svarta”). Men butikerna ville locka till sig de många kunderna och så blev det till slut en dag av REA-priser och rabatter. Begreppet spred sig och idag är det en hel vecka av rabatter (Black Week) och dessutom med en extra måndag (Cyber Monday). Julen slår högre Med exakt en månad kvar till julafton är det dock julen som är det viktiga just nu i Unitedprofiles nätverk. Trots att Black Friday är stort inom näthandeln och att hela vår tjänst är webbaserad, så ser v

SoftyBag ny leverantör


SoftyBag är ett svensk företag som levererar uppblåsbara och designskyddade outdoor-produkter av hög kvalitet. Perfekta profilprodukten med hög brand exposure för alla tillfällen!

Oavsett aktivitet & årstid väcker produkterna från SoftyBag uppmärksamhet vilket gör dem till utmärkta budskaps- och profilbärare. Dessutom är alla SoftyBags produkter designskyddade hos EUIPO.

- Vi är stolta att ingå ett samarbete med Unitedprofile då vi nu kan erbjuda våra fantastiska produkter till fler profilföretag i branschen. Outdoor-trenden är glödhet och därför är våra produkter väldigt uppskattade hos kunder samtidigt som det är ett bra sätt att exponera sitt varumärke på, säger David Bratt (VD) på Softybag.