Fröken Foodie ny leverantör av matgåvor

Fröken Foodie har ett välsmakande sortiment av skräddarsydda lösningar och färdiga paket av småskaligt mathantverk och delikatesser som passar perfekt som present, julklapp, gåva eller som godsaker till kontoret. Nu finns hela deras sortiment i Unitedprofile Sverige.

Sedan starten har Fröken Foodie haft som vision att skapa matgåvor som inte bara smakar gott, utan även gör gott och stöttar mattillverkare i Sverige. Här hittar du ett brett sortiment av noga utvalda produkter som blir en minst sagt uppskattad gåva!

 - Vi arbetar med fantastisk mat där hantverket och de lokala traditionerna får lysa starkt. Allt vi erbjuder är framtaget med hjärtat och med producenten i fokus. Vi är stolta över att arbeta med nästan enbart svenska matproducenter. Lika viktigt som det är för oss att erbjuda bra mat, lika betydelsefullt är det att välja matverkare som har hjärtat på rätt ställe.
Med varje matgåva kommer ett brev med Historian om. För bakom varje produkt finns en dröm. Bakom varje dröm finns människor som en gång önskade att göra det de gör idag. Dessa kåserier berättar vi för maten smakar så mycket godare då, säger Lina Nilsson, grundare av Fröken Foodie.