Vadå Black Friday?

Black Friday, vad kommer det ifrån och måste du som återförsäljare också sänka priserna?   Idag är det Black Friday - den fredag som infaller dagen efter Thanksgiving i USA är nog utan att överdriva USA:s mest kända klämdag. En dag då många är lediga och som historiskt sett blivit en shoppingdag, då man också befinner sig på annan ort hos familj och släkt. Att den kallas just Black Friday är egentligen bara en ren tillfällighet som handlarna sedan 1960-talet försökt bygga mer positiva myter kring (t ex ”när röda siffror blir svarta”). Men butikerna ville locka till sig de många kunderna och så blev det till slut en dag av REA-priser och rabatter. Begreppet spred sig och idag är det en hel vecka av rabatter (Black Week) och dessutom med en extra måndag (Cyber Monday). Julen slår högre Med exakt en månad kvar till julafton är det dock julen som är det viktiga just nu i Unitedprofiles nätverk. Trots att Black Friday är stort inom näthandeln och att hela vår tjänst är webbaserad, så ser v

Fristads ny yrkesleverantörI snart 100 år har Fristads varit det självklara valet för alla inom yrkesbranschen. Nu tar de klivet in som leverantör i Unitedprofile och stärker upp yrkesgrenen rejält!

Fristads har sedan 1925 utmanat och drivit utvecklingen av slitstarka och funktionella yrkeskläder, alltid med användaren i fokus och med innovation och hållbarhet som drivkraft. Som ny yrkesleverantör i Unitedprofile tillför de mängder av kunskap och ett omfattande sortiment av efterlängtade produkter.

- Vi ser en ökad efterfrågan på våra produkter i de digitala kanalerna och med Unitedprofiles omfattande nätverk av återförsäljare är detta ett naturligt steg för oss, säger Daniel Jannesson.