Vadå Black Friday?

Black Friday, vad kommer det ifrån och måste du som återförsäljare också sänka priserna?   Idag är det Black Friday - den fredag som infaller dagen efter Thanksgiving i USA är nog utan att överdriva USA:s mest kända klämdag. En dag då många är lediga och som historiskt sett blivit en shoppingdag, då man också befinner sig på annan ort hos familj och släkt. Att den kallas just Black Friday är egentligen bara en ren tillfällighet som handlarna sedan 1960-talet försökt bygga mer positiva myter kring (t ex ”när röda siffror blir svarta”). Men butikerna ville locka till sig de många kunderna och så blev det till slut en dag av REA-priser och rabatter. Begreppet spred sig och idag är det en hel vecka av rabatter (Black Week) och dessutom med en extra måndag (Cyber Monday). Julen slår högre Med exakt en månad kvar till julafton är det dock julen som är det viktiga just nu i Unitedprofiles nätverk. Trots att Black Friday är stort inom näthandeln och att hela vår tjänst är webbaserad, så ser v

Brectus Norway AS ny leverantör



Brectus Norway AS blir ny leverandør av reklamemateriell, messe- og profileringsløsninger i hele Unitedprofile Norge. Med et meget stort produktsortiment har de det som trengs til innendørs og utendørs profilering. Hos Brectus er det kun fantasien som setter grenser på hva de kan levere.

Med egen produksjon og varer på lager i Moss, kan Brectus garantere rask levering. Firmaet har opparbeidet god anerkjennelse, har høy kvalitet på sine produkter, er servicevennlige og dyktige på  kundeservice.  

- Vi gleder oss til å ta fatt på Unitedprofile eventyret, og våre kunder har mast lenge på at vi må komme oss inn her. Vi ser frem mot en enklere hverdag for våre forhandlere og gleder oss til å få mange nye kunder gjennom Unitedprofile. Vi håper at alle våre produkter vil være tilgjengelig i nettbutikken før vi tar juleferie, så følg med i ukene fremover, säger Kjetil Clemetsen, KAM, Brectus Norway AS.