Vadå Black Friday?

Black Friday, vad kommer det ifrån och måste du som återförsäljare också sänka priserna?   Idag är det Black Friday - den fredag som infaller dagen efter Thanksgiving i USA är nog utan att överdriva USA:s mest kända klämdag. En dag då många är lediga och som historiskt sett blivit en shoppingdag, då man också befinner sig på annan ort hos familj och släkt. Att den kallas just Black Friday är egentligen bara en ren tillfällighet som handlarna sedan 1960-talet försökt bygga mer positiva myter kring (t ex ”när röda siffror blir svarta”). Men butikerna ville locka till sig de många kunderna och så blev det till slut en dag av REA-priser och rabatter. Begreppet spred sig och idag är det en hel vecka av rabatter (Black Week) och dessutom med en extra måndag (Cyber Monday). Julen slår högre Med exakt en månad kvar till julafton är det dock julen som är det viktiga just nu i Unitedprofiles nätverk. Trots att Black Friday är stort inom näthandeln och att hela vår tjänst är webbaserad, så ser v

TradeMark Partner ny leverantör

Den svenska leverantören TradeMark Partner ansluter nu som ny leverantör i Unitedprofile. Med egna produkter och agenturer från flera större leverantörer kan de snabbt leverera produktmedia från eget lager och produktion.

Med en egen maskinpark kan TradeMark Partner snabbt hjälpa till märkning av både inlämnade produkter men även snabb leverera från eget lager. In-house finns gravyrmaskiner, uv-printer, dekalmaskiner, värmepressar samt transferprinters. Dessa märkmöjligheter i kombination med egna produkter och agentur för Colorissimo och PromoNotes bäddar för snabba och säkra leveranser!

- Med hjälp av Unitedprofile och vår långa erfarenhet av reklamproduktion erbjuder vi marknaden snabba leveranser av nya fräscha produkter från egna agenturer. Vår egen maskinpark ger oss full kontroll på kvaliteten i hela leveransen, från provtryck till korrektur och slutleverans, säger Roger Lind.