UPNews #3 - Hänt och händer under 2020


Sommarens semester är nu för de flesta utbytt till minnen som diskuteras med kollegorna vid fikabordet, över telefon eller i en chatt. Vardagen har letat sig tillbaka och även om den är något annorlunda än för ett år sedan så gör den sig påmind varje morgon när väckarklockan ringer.

I detta nummer av UPNews vill vi påminna om lite av det som hände under första halvan av 2020 och vad som komma skall.

Trevlig läsning!


Välkommen alla nya leverantörer!

Hittills i år har flera stora och nya leverantörer anslutit till Unitedprofile inom en mängd kategorier. I dagsläget uppgår antalet leverantörer i Unitedprofile Sverige till hela 94 stycken och vi kan lova att flera stora och efterlängtade är på väg in under hösten!

De som tillkom under första halvan är inga mindre än Nimbus Nordic, Segers, TACX Bottle Promotions, Mascot, AddBrand, Bentex och Paipa.

Under skalet på Unitedprofile

För tio år sedan startade Unitedprofile sin resa. Idag är vi elva anställda som dagligen utvecklar, supportar och förbättrar plattformen. Nya funktioner och förbättringar byggs hela tiden, vissa större, andra mindre - men alla lika viktiga!

För att försäkra oss om att Unitedprofile skall förbli det absolut bästa verktyget för alla leverantörer och återförsäljare inom profil-, yrkes- och kontorsbranschen anställdes i våras IT-arkitekten Robin vars uppgift är att göra allt bättre, säkrare och snabbare. En otroligt viktig roll när e-handeln är central och affärskritisk för nästintill alla!

Under resten av 2020 kommer ni med största sannolikhet få bekanta er med fler nya ansikten hos Unitedprofile som alla finns här för att hjälpa er att skapa affärer!

Kundportalen ökar i popularitet!

Under våren lanserade vi Kundportalen. Ett smidigt verktyg för att snabbt och kostnadseffektivt skapa unika kundshoppar till era kunder. Intresset för Kundportalen har sedan lanseringen ökat lavinartat med smidigheten som nyckel. På bara några minuter kan en ny kund vara igång i Kundportalen med sitt unika sortiment och en tydlig profil. Enklare så kan det knappt vara att bli den självklara partnern för er kund.


Nu vet ni när lagersaldot når en viss nivå!

Föreställ er att ni har en kund som är intresserad av att köpa 2000 stycken av en specifik produkt. Nu kan ni enkelt ställa in och få ett mail när lagersaldot blir lägre än 2500 för att meddela kunden att det är dags att bestämma sig, eller få ett mail när produkten finns i lager med rätt antal igen. Ni hittar detta smidiga verktyg i säljverktygets vänsterpanel. Prova redan idag!


En spännande höst och vinter väntar

I den klassiska pipelinen hos Unitedprofile finns det så otroligt många spännande nyheter som vi väntar på att släppa. Däribland flera efterlängtade leverantörer som alla kommer glädjas av, ett nytt revolutionerande verktyg som vi lovar kommer förändra hur hela branschen marknadsför sig, och en massa, massa mer som ni får upptäcka under resans gång. Vi önskar att vi kunde berätta allting direkt men vi håller på det en liiiiten stund till.

Med vänliga hälsningar,
/Teamet på Unitedprofile