Vadå Black Friday?

Black Friday, vad kommer det ifrån och måste du som återförsäljare också sänka priserna?   Idag är det Black Friday - den fredag som infaller dagen efter Thanksgiving i USA är nog utan att överdriva USA:s mest kända klämdag. En dag då många är lediga och som historiskt sett blivit en shoppingdag, då man också befinner sig på annan ort hos familj och släkt. Att den kallas just Black Friday är egentligen bara en ren tillfällighet som handlarna sedan 1960-talet försökt bygga mer positiva myter kring (t ex ”när röda siffror blir svarta”). Men butikerna ville locka till sig de många kunderna och så blev det till slut en dag av REA-priser och rabatter. Begreppet spred sig och idag är det en hel vecka av rabatter (Black Week) och dessutom med en extra måndag (Cyber Monday). Julen slår högre Med exakt en månad kvar till julafton är det dock julen som är det viktiga just nu i Unitedprofiles nätverk. Trots att Black Friday är stort inom näthandeln och att hela vår tjänst är webbaserad, så ser v

Unitedprofile växer mer än någonsin!


Fler och fler återförsäljare och leverantör väljer Unitedprofile som sitt självklara verktyg för att skapa affärer varje dag. Under vårt tionde år som profil-, kontor- och yrkesbranschens största plattform uppnår vi stolt milstolpe efter milstolpe!

Varje dag på Unitedprofile har samma syfte - att skapa branschens absolut bästa webblösning som skall leda till affärsmöjligheter för både återförsäljare och leverantören.  I över 10 år har vi utvecklat systemen som gör detta möjligt och byggt upp det fantastiska team som driver denna unika plattform.

Idag har vi samlat branschens främsta leverantörerna och tillsammans bidrar de med över 350.000(!) produkter - alltid uppdaterat och alltid med rätt priser! 

Vi nöjer oss inte med det utan fortsätter att växa och lovar att framtiden med Unitedprofile blir både spännande och full av överraskningar - både väntande och oväntade!

Nu tar vi resten av 2020 med storm!