Vadå Black Friday?

Black Friday, vad kommer det ifrån och måste du som återförsäljare också sänka priserna?   Idag är det Black Friday - den fredag som infaller dagen efter Thanksgiving i USA är nog utan att överdriva USA:s mest kända klämdag. En dag då många är lediga och som historiskt sett blivit en shoppingdag, då man också befinner sig på annan ort hos familj och släkt. Att den kallas just Black Friday är egentligen bara en ren tillfällighet som handlarna sedan 1960-talet försökt bygga mer positiva myter kring (t ex ”när röda siffror blir svarta”). Men butikerna ville locka till sig de många kunderna och så blev det till slut en dag av REA-priser och rabatter. Begreppet spred sig och idag är det en hel vecka av rabatter (Black Week) och dessutom med en extra måndag (Cyber Monday). Julen slår högre Med exakt en månad kvar till julafton är det dock julen som är det viktiga just nu i Unitedprofiles nätverk. Trots att Black Friday är stort inom näthandeln och att hela vår tjänst är webbaserad, så ser v

Markedsmateriell og Reklame ny leverantör

Nu ansluter Markedsmateriell og Reklame som ny leverantör i Unitedprofile Norge! Som totalleverantör av alla typer av produkter inom visuell marknadsföring, profilering och exponering höjer de plattformen ytterligare!

Markedsmateriell og Reklame har under många år hjälpt sina kunder att synliggöra företag av alla typer och storlekar. Med konkurrenskraftiga priser, snabba leveranser och hög kundservice levererar de rätt produkter för maximal exponering.

De ansluter nu till Unitedprofile med stora delar av sitt standardsortiment men kompletterar även med populära smittskyddsprodukter.

- Markedsmateriell Og Reklame har besluttet å tilknytte seg løsningen til Unitedprofile, ettersom mange av våre eksisterende forhandlere har oppfordret og anbefalt oss å gjøre dette. Vi ønsker å være en trendsetter i markedet der vi alltid vil være først ute med trender og nyheter, for å tilby våre forhandlere økt verdi og markedskunnskap som igjen leder til at våre forhandlere kan skape mer salg i markedet i tett samarbeid med oss. Vi har derfor ansatt egne ressurser som kun jobber med å finne trender og nyheter i markedet, säger Ole Bangstein, sälj- och marknadsansvarig.