Segers Fabriker ny leverantör av yrkeskläder


Välkända Segers Fabriker har sedan 1943 designat plagg i eget varumärke från kontoret i Borås samt producerat dessa i sina egna fabriker runt om i världen. Nu går de med i Unitedprofile som ny leverantör av kläder för kök, servering samt vård och hälsa.

Historien bakom Segers Fabriker började med snickaren Gustav Segerqvist som 1943 köpte en cykel och en resväska och började sälja kläder i byarna runtomkring Borås. Spola fram bandet 77 år och Segers Fabriker är idag en av marknadens största leverantörer inom sitt segment. Huvudkontoret, med designavdelning och produktutveckling, finns fortfarande kvar i Borås och produktionen sker i Segers egna fabriker i Europa och Asien.

Segers Fabriker ansluter med hela sitt produktprogram av kläder och tillbehör för kök, servering samt vård och hälsa. Sortimentet blir tillgängligt för samtliga återförsäljare i Unitedprofile Sverige.

- Vi ser Unitedprofile som en effektiv kanal för att nå ut till alla duktiga återförsäljare och deras slutkunder. Vi ser fram emot att öka vår service och tillgänglighet till befintliga kunder samt att erbjuda våra produkter till nya återförsäljare som värdesätter produkter som står för hög kvalitet, funktion och hållbarhet, säger Christian Nilsson, Försäljningschef på Segers Fabriker.