Visa upp ert digitala showroom!

I tider då det talas om social distansering så är det viktigare än någonsin att arbeta med digitalisering. Vi vill tipsa om några enkla knep som kan göra hela skillnaden när det gäller att hålla kundmöten på distans och driva på försäljningen.

Förbered en produktlista

Det enklaste sättet att visa upp för er kund vilka produkter ni rekommenderar utifrån deras önskemål är inte att maila över 20-30 länkar till er webbshop. Ett bättre sätt är att skapa en kundspecifik produktlista så ger ni åskådaren möjligheten att enkelt få en överblick över alla produkterna via en och samma länk.


Produktlistan kan användas som diskussionsgrund under ett videomöte där ni tillsammans kan sålla bland förslagen för att komma fram till ett slutgiltigt affärsförslag. Läs mer om offertfunktionen i stycket nedan.

Lätt som en plätt med digital offert

Med er webbshop som grund är det alltid enkelt att skapa offerter. Starta en ny offert och lägg till de produkter ni önskar och eventuell rabatt, eller helt egen priskalkyl, samtidigt som ni har stenkoll på er marginal och vinst. När offerten är klar skapas en länk till den personliga offerten som ni mailar till kunden och kan sedan följa upp och se när mottagaren öppnat den.

Skapa egna enkla kampanjer


En produktlista kan fylla många funktioner. Skapa en ny produktlista med rabatt. Välj vilka produkter ni önskar skall ingå i kampanjen, exempelvis ett påsksortiment. För att snygga till produktlistan kan ni alltid gå in i Redigeringsläge och skriva en rubrik och text. På bara några minuter har ni en enkel kampanj klar som ni kan maila ut till kunder eller posta i era sociala kanaler.

Erbjud kundspecifika lösningar

Med Unitedprofile som grund är det möjligt att skapa kundspecifika shoppar för era kunder eller samla flera kunder under samma Kundportal men med specifikt sortiment. Ett bra sätt att göra er ovärderliga för kunden och samtidigt säkra en fast månadsinkomst. Kom även ihåg att det är fullt möjligt att rikta lösningar mot privatpersoner som mot den egna personalen vilket ökar bredden ytterligare!
Läs mer om våra kundspecifika lösningar »