Vadå Black Friday?

Black Friday, vad kommer det ifrån och måste du som återförsäljare också sänka priserna?   Idag är det Black Friday - den fredag som infaller dagen efter Thanksgiving i USA är nog utan att överdriva USA:s mest kända klämdag. En dag då många är lediga och som historiskt sett blivit en shoppingdag, då man också befinner sig på annan ort hos familj och släkt. Att den kallas just Black Friday är egentligen bara en ren tillfällighet som handlarna sedan 1960-talet försökt bygga mer positiva myter kring (t ex ”när röda siffror blir svarta”). Men butikerna ville locka till sig de många kunderna och så blev det till slut en dag av REA-priser och rabatter. Begreppet spred sig och idag är det en hel vecka av rabatter (Black Week) och dessutom med en extra måndag (Cyber Monday). Julen slår högre Med exakt en månad kvar till julafton är det dock julen som är det viktiga just nu i Unitedprofiles nätverk. Trots att Black Friday är stort inom näthandeln och att hela vår tjänst är webbaserad, så ser v

SKG Emballasje ny leverantör


SKG Emballasje besitter en stor passion för förpackningar och profilprodukter och blir nu ny leverantör i Unitedprofile Norge!

Med ett stort fokus på miljö och grundpelarna service, kvalitet och glädje har SKG vuxit till en viktig leverantör av förpackningsmaterial i Norge. De ansluter nu till Unitedprofile med ett sortiment bestående av flera olika typer av koppar och bägare, samt påsar - både i returplast och papper, allt i trygg EU-kvalitet med kort leveranstid och miljömärkt bland annat enligt Grønt Punkt og FSC.

- Vi er glad for å være med Unitedprofile, og ser frem til å kunne gi våre nye og eksisterende kunder og partnere et enda bedre tilbud. SKG Emballasje har et enormt utvalg av profilert emballasje med lavt antall, og vi øsnker å gjøre det enda enklere å bestille våre fantastike produkter, sier Amit Garg.