Vadå Black Friday?

Black Friday, vad kommer det ifrån och måste du som återförsäljare också sänka priserna?   Idag är det Black Friday - den fredag som infaller dagen efter Thanksgiving i USA är nog utan att överdriva USA:s mest kända klämdag. En dag då många är lediga och som historiskt sett blivit en shoppingdag, då man också befinner sig på annan ort hos familj och släkt. Att den kallas just Black Friday är egentligen bara en ren tillfällighet som handlarna sedan 1960-talet försökt bygga mer positiva myter kring (t ex ”när röda siffror blir svarta”). Men butikerna ville locka till sig de många kunderna och så blev det till slut en dag av REA-priser och rabatter. Begreppet spred sig och idag är det en hel vecka av rabatter (Black Week) och dessutom med en extra måndag (Cyber Monday). Julen slår högre Med exakt en månad kvar till julafton är det dock julen som är det viktiga just nu i Unitedprofiles nätverk. Trots att Black Friday är stort inom näthandeln och att hela vår tjänst är webbaserad, så ser v

Bentex Nation Sports & Workwear ny leverantör


Bentex grundades 1975 och är specialister på skyddskläder och -produkt samt sport- och profilplagg. Nu kommer de in som ny leverantör i Sverige med ett startsortiment bestående av idrottskläder.

Hos Bentex hittar ni Sverigekläder av olika varianter. Allt från matchtröjor och flaggor till halsdukar och huvudbonader. De klassiska kläderna som publiken bär under de stora sportevenemangen!

- Genom att gå med i Unitedprofile hoppas vi nå nya återförsäljare samt enklare och tydligare nå befintliga kunder. Genom att lägga in vårt sortiment på Unitedprofiles plattform förenklar vi våra återförsäljares försäljning till slutkunder. Vi hoppas att vi genom denna plattform ihop med våra återförsäljare färgar läktarna och eventen gulblåa i kommande evenemang som t.ex Hockey-VM och Fotbolls-EM m.m., säger Tobias Bengtsson på Bentex.