Vadå Black Friday?

Black Friday, vad kommer det ifrån och måste du som återförsäljare också sänka priserna?   Idag är det Black Friday - den fredag som infaller dagen efter Thanksgiving i USA är nog utan att överdriva USA:s mest kända klämdag. En dag då många är lediga och som historiskt sett blivit en shoppingdag, då man också befinner sig på annan ort hos familj och släkt. Att den kallas just Black Friday är egentligen bara en ren tillfällighet som handlarna sedan 1960-talet försökt bygga mer positiva myter kring (t ex ”när röda siffror blir svarta”). Men butikerna ville locka till sig de många kunderna och så blev det till slut en dag av REA-priser och rabatter. Begreppet spred sig och idag är det en hel vecka av rabatter (Black Week) och dessutom med en extra måndag (Cyber Monday). Julen slår högre Med exakt en månad kvar till julafton är det dock julen som är det viktiga just nu i Unitedprofiles nätverk. Trots att Black Friday är stort inom näthandeln och att hela vår tjänst är webbaserad, så ser v

Unitedprofile officiell partner till DIBS


DIBS är en av de ledande leverantörerna av betallösningar på nätet i Norden. Med kortbetalning, faktura samt svenska Swish och norska Vips att välja mellan kan DIBS erbjuda betalmetoder som länge varit efterfrågade.

Med en kassa speciellt utvecklad för att minska antalet avbrutna köp och öka konverteringsgraden ökar DIBS förutsättningarna för en framgångsrik e-handel. Som officiell partner till DIBS kan Unitedprofile erbjuda en otroligt enkel integration utan varken koder eller liknande.

För att beställa integration med DIBS, kontakta support@unitedprofile.se

Läs mer om integrationen här »