Vadå Black Friday?

Black Friday, vad kommer det ifrån och måste du som återförsäljare också sänka priserna?   Idag är det Black Friday - den fredag som infaller dagen efter Thanksgiving i USA är nog utan att överdriva USA:s mest kända klämdag. En dag då många är lediga och som historiskt sett blivit en shoppingdag, då man också befinner sig på annan ort hos familj och släkt. Att den kallas just Black Friday är egentligen bara en ren tillfällighet som handlarna sedan 1960-talet försökt bygga mer positiva myter kring (t ex ”när röda siffror blir svarta”). Men butikerna ville locka till sig de många kunderna och så blev det till slut en dag av REA-priser och rabatter. Begreppet spred sig och idag är det en hel vecka av rabatter (Black Week) och dessutom med en extra måndag (Cyber Monday). Julen slår högre Med exakt en månad kvar till julafton är det dock julen som är det viktiga just nu i Unitedprofiles nätverk. Trots att Black Friday är stort inom näthandeln och att hela vår tjänst är webbaserad, så ser v

Top Swede ny leverantör av yrkeskläder

Göteborgsbaserade Top Swede ansluter nu till Unitedprofile och blir ett starkt tillskott till grenen för yrkeskläder. I sortimentet återfinns ett stort utbud av arbetskläder och skyddsskor.

Top Swede är ett svensk varumärke av skyddskläder och finns beläget i Göteborg där design och utveckling sker tillsammans med produkttestare från olika yrkesgrupper. Målet är att erbjuda marknadens bästa produkter till ett så förmånligt pris som möjligt. Top Swede kan genom strikta krav på underleverantörer garantera att deras plagg alltid lever upp till deras rigorösa krav.

- Unitedprofile gör att våra produkter bli mer lättillgängliga till fler återförsäljare på marknaden vilket är ett viktigt steg för tillväxten inom Top Swede. Fördelen att vi centralt kan styra vårt sortiment gör det tidsbesparande både för oss men inte minst för återförsäljarna, säger Jonas Sjölander på Top Swede.