Vadå Black Friday?

Black Friday, vad kommer det ifrån och måste du som återförsäljare också sänka priserna?   Idag är det Black Friday - den fredag som infaller dagen efter Thanksgiving i USA är nog utan att överdriva USA:s mest kända klämdag. En dag då många är lediga och som historiskt sett blivit en shoppingdag, då man också befinner sig på annan ort hos familj och släkt. Att den kallas just Black Friday är egentligen bara en ren tillfällighet som handlarna sedan 1960-talet försökt bygga mer positiva myter kring (t ex ”när röda siffror blir svarta”). Men butikerna ville locka till sig de många kunderna och så blev det till slut en dag av REA-priser och rabatter. Begreppet spred sig och idag är det en hel vecka av rabatter (Black Week) och dessutom med en extra måndag (Cyber Monday). Julen slår högre Med exakt en månad kvar till julafton är det dock julen som är det viktiga just nu i Unitedprofiles nätverk. Trots att Black Friday är stort inom näthandeln och att hela vår tjänst är webbaserad, så ser v

Profile Production ny leverandør i Norge


Nå tilslutter Profile Production seg som en ny leverandør til Unitedprofile Norge. Styrken ligger i et bredt utvalg av profilprodukter og engangsartikler, som alle kan trykkes med egen design.

Siden oppstarten i 2011 har Sibon Production AB, som driver merkevaren Profile Production, alltid søkt å tilby sine kunder de beste trykte produktene for restauranter, hoteller, konferansefasiliteter og andre. til laveste pris - uten å fire på kvaliteten. Selskapet er medlem av FTI og samarbeider med leverandører med FSC-sertifikater.

Fra i dag vil Profile Production være tilgjengelig for alle forhandlere i Unitedprofile Norge.

- Etter en fantastisk start i Unitedprofile Sverige, gleder vi oss over å trå til Norge. Med Unitedprofile som plattform kan vi nå tilby de norske markedsprofilproduktene til en meget konkurransedyktig pris med fokus på kvalitet, service og miljø, siier Christian Griwell, administrerende direktør i Sibon Production.