Berkeley ansluter som ny leverantör


Hög kvalitet och ett öga för detaljer är något som verkligen utmärker Berkeley och dess breda kollektion av kläder och accessoarer. De ansluter nu till Unitedprofile som ny leverantör och blir tillgängliga för alla Berkeleys svenska återförsäljare.

Sedan starten har Berkeley Company, med ägarna Sportmanship i ryggen, haft ett tydligt mål - att bli marknadens ledande varumärke inom profilmarknadens premiumsegment genom att erbjuda hög kvalitet och genom att vara en tillförlitlig och professionell leverantör mot selektivt utvalda återförsäljare. Nu får alla Berkeley Companys svenska återförsäljare i Unitedprofile tillgång till varumärkets kompletta sortiment.

- Vi har alltid strävat efter en hög servicegrad och försökt göra det så enkelt som möjligt att göra affärer med oss. När nu Unitedprofile erbjuder möjligheten till selektivitet har vi efter samråd med våra kunder valt att gå med och hoppas att detta skall leda till att höja vår servicegrad ytterligare, säger Fredrik Lewrén, VD för Sportmanship.