Vadå Black Friday?

Black Friday, vad kommer det ifrån och måste du som återförsäljare också sänka priserna?   Idag är det Black Friday - den fredag som infaller dagen efter Thanksgiving i USA är nog utan att överdriva USA:s mest kända klämdag. En dag då många är lediga och som historiskt sett blivit en shoppingdag, då man också befinner sig på annan ort hos familj och släkt. Att den kallas just Black Friday är egentligen bara en ren tillfällighet som handlarna sedan 1960-talet försökt bygga mer positiva myter kring (t ex ”när röda siffror blir svarta”). Men butikerna ville locka till sig de många kunderna och så blev det till slut en dag av REA-priser och rabatter. Begreppet spred sig och idag är det en hel vecka av rabatter (Black Week) och dessutom med en extra måndag (Cyber Monday). Julen slår högre Med exakt en månad kvar till julafton är det dock julen som är det viktiga just nu i Unitedprofiles nätverk. Trots att Black Friday är stort inom näthandeln och att hela vår tjänst är webbaserad, så ser v

Profile Production ny leverantör
Nu ansluter Profile Production som ny leverantör i Unitedprofile. Styrkan ligger i ett brett sortiment av profilprodukter och engångsartiklar som alla kan tryckas i egen design.

Sedan starten 2011 har Sibon Production AB, som driver varumärket Profile Production, alltid strävat efter att kunna erbjuda sina kunder de bästa tryckta produkterna till restauranger, hotell, konferensanläggningar m.fl. till det lägsta priset - utan att tumma på kvaliteten. Företaget är medlemmar i FTI och samarbetar bland annat med leverantörer med FSC-certifikat.

Profile Production blir idag tillgänglig för alla återförsäljare i Unitedprofile Sverige och förväntas till hösten även finnas i Norge.

- Jag är både stolt och glad över att vi nu finns tillgängliga med våra produkter i Unitedprofile. Med Unitedprofile som plattform kan vi nu erbjuda den svenska, och snart norska, marknaden profilprodukter till ett väldigt konkurrenskraftigt pris med de viktiga komponenterna kvalitet, service och miljö i fokus, säger Christian Griwell, VD Sibon Production.