Profile Production ny leverantör
Nu ansluter Profile Production som ny leverantör i Unitedprofile. Styrkan ligger i ett brett sortiment av profilprodukter och engångsartiklar som alla kan tryckas i egen design.

Sedan starten 2011 har Sibon Production AB, som driver varumärket Profile Production, alltid strävat efter att kunna erbjuda sina kunder de bästa tryckta produkterna till restauranger, hotell, konferensanläggningar m.fl. till det lägsta priset - utan att tumma på kvaliteten. Företaget är medlemmar i FTI och samarbetar bland annat med leverantörer med FSC-certifikat.

Profile Production blir idag tillgänglig för alla återförsäljare i Unitedprofile Sverige och förväntas till hösten även finnas i Norge.

- Jag är både stolt och glad över att vi nu finns tillgängliga med våra produkter i Unitedprofile. Med Unitedprofile som plattform kan vi nu erbjuda den svenska, och snart norska, marknaden profilprodukter till ett väldigt konkurrenskraftigt pris med de viktiga komponenterna kvalitet, service och miljö i fokus, säger Christian Griwell, VD Sibon Production.