Maximera styrkan i Sök+


Sök+ är ett av de absolut mest populära tilläggen bland anslutna återförsäljare i Unitedprofile. Här kommer några tips på hur ni kan maximera styrkan i Sök+.

Styr dina favoritleverantörer till toppen!

Med prioriteringar och boost kan ni styra vilka leverantörers produkter som skall synas först i sökresultaten. Ett otroligt starkt verktyg för att styra era kunder mot de produkter som ni själva rekommenderar.
Se demo här »

Lightshoppar - En växande trend!

Fler och fler upptäcker styrkan i Lightshopar. Ge era kunder möjligheten att enkelt logga in och beställa sitt specifika profilsortiment. Med Sök+ kan ni skapa produktlistor som ni döljer för alla utom inloggade användare i en specifik användargrupp. På bara några klick kan ni skapa ett färdigt profilsortiment och kunden kan enkelt beställa rätt produkter direkt från er.
Se demo här »

Produktlistor med rabatt och filter

Önskar ni att skapa rabatt på några specifika produkter från flera olika leverantörer är produktlistor och Sök+ svaret. Med enkla medel kan ni skapa en sommarkampanj med de hetaste produkterna till det bästa priset. Det är ännu enklare att skapa en färdig produktlista för exempelvis en sökning med prisintervall för att alltid kunna länka till de mest populära pennorna mellan 3-8 kr.

Sist men inte minst - Den stora styrkan för kunden

Sök+ ger era kunder möjligheten att hitta produkterna på er sida med en mycket bättre träffbild. Filtrering på färg och prisintervall gör det otroligt mycket enklare att hitta exakt det man letar efter, något som verkligen är ett måste när sortimentet i Unitedprofile ständigt växer.
Se demo här »

Har ni inte Sök+ än?

Maila oss på support@unitedprofile.se så hjälper vi er!