Vadå Black Friday?

Black Friday, vad kommer det ifrån och måste du som återförsäljare också sänka priserna?   Idag är det Black Friday - den fredag som infaller dagen efter Thanksgiving i USA är nog utan att överdriva USA:s mest kända klämdag. En dag då många är lediga och som historiskt sett blivit en shoppingdag, då man också befinner sig på annan ort hos familj och släkt. Att den kallas just Black Friday är egentligen bara en ren tillfällighet som handlarna sedan 1960-talet försökt bygga mer positiva myter kring (t ex ”när röda siffror blir svarta”). Men butikerna ville locka till sig de många kunderna och så blev det till slut en dag av REA-priser och rabatter. Begreppet spred sig och idag är det en hel vecka av rabatter (Black Week) och dessutom med en extra måndag (Cyber Monday). Julen slår högre Med exakt en månad kvar till julafton är det dock julen som är det viktiga just nu i Unitedprofiles nätverk. Trots att Black Friday är stort inom näthandeln och att hela vår tjänst är webbaserad, så ser v

Magasin friend of Brands ny leverantör


Det som började 1971 med den välkända Knäppen har idag vuxit till en stor aktör på marknaden med säte i Jönköping och säljkontor över hela norden. Magasin friend of brands kommer in i Unitedprofile med över 20 av sina varumärken.

Magasin friend of Brands sortiment innefattar i huvudsak kök och inredning. Utmärkta och uppskattade företagsgåvor.

- Magasin friend of Brands som Sveriges ledande distributör och partner av kvalitativa och kända varumärken har de senaste 12-18 månaderna märkt ett ökat intresse från våra kunder i Unitedprofile´s lösning. För att tillgodose våra kundernas önskemål är det ett naturligt steg att nu gå med i Unitedprofile. Vårt breda sortiment kommer att bli mycket enklare och synligare att hantera framöver och vi ser med stor tillförsikt fram emot nya möjligheter tillsammans med våra kunder, säger Johan Jüngling, vd för Magasin friend of Brands.