Vadå Black Friday?

Black Friday, vad kommer det ifrån och måste du som återförsäljare också sänka priserna?   Idag är det Black Friday - den fredag som infaller dagen efter Thanksgiving i USA är nog utan att överdriva USA:s mest kända klämdag. En dag då många är lediga och som historiskt sett blivit en shoppingdag, då man också befinner sig på annan ort hos familj och släkt. Att den kallas just Black Friday är egentligen bara en ren tillfällighet som handlarna sedan 1960-talet försökt bygga mer positiva myter kring (t ex ”när röda siffror blir svarta”). Men butikerna ville locka till sig de många kunderna och så blev det till slut en dag av REA-priser och rabatter. Begreppet spred sig och idag är det en hel vecka av rabatter (Black Week) och dessutom med en extra måndag (Cyber Monday). Julen slår högre Med exakt en månad kvar till julafton är det dock julen som är det viktiga just nu i Unitedprofiles nätverk. Trots att Black Friday är stort inom näthandeln och att hela vår tjänst är webbaserad, så ser v

EXENTRI Wallets ny leverantör i Norge och SverigeModerna och innovativa plånböcker är grunden i norska EXENTRI Wallets sortiment. De ansluter nu till Unitedprofile som leverantör både i Norge och Sverige.

Med stort fokus på kvalitet har EXENTRI Wallets vuxit fram som en stark leverantör av plånböcker som sticker ut i mängden med innovativa lösningar och RFID-skydd. Med över 1,5 miljoner nöjda kunder världen över säljer och producerar de produkter som håller, länge.

- Vi ønsker å bli med i United Profile da vi ser for oss at vi gjennom dette samarbeidet vil finne gode forhandlere som ønsker å videreselge våre smarte, unike og eksklusive lommebøker. säger Jon Richard på EXENTRI Wallets.