Integrera enkelt med Fortnox


Unitedprofile strävar alltid efter att vara det bästa valet för återförsäljare och leverantörer inom profilbranschen. 

Vi jobbar ständigt med att göra ert arbete enklare, mer tidsbesparande och att därigenom öka affärsnyttan. Ett steg i den riktningen är att integrera andra ledande tjänster i vårt utbud.

Låt oss börja med att presentera Fortnox

Fortnox har blivit ett av de mest populära affärssystemen för små och medelstora företag i Sverige.  En viktig framgångsfaktor är att systemet är webbaserat och därigenom fungerar lika bra i mobilen som på kontoret.

Hos Unitedprofiles kunder är Fortnox det i särklass mest vanligaste affärssystemet. Tack vare goda integrationsmöjligheter är det nu möjligt att sammankoppla ditt konto hos Unitedprofile direkt med Fortnox.

Inkommande ordrar i din webbshop kan per automatik, eller efter granskning, skickas direkt in i affärssystemet. Ordrar kopplas till existerande kund, eller i de fall kunden är ny skapas ett nytt kundkort. Tidsbesparande, smart och väldigt enkelt!

Är du intresserad av att veta mer om hur enkelt det är att koppla ihop Unitedprofile med Fortnox? Kontakta din säljkontakt eller maila till support@unitedprofile.se.