Midocean ansluter till Unitedprofile


En av Europas ledande grossister inom presentreklam, profilprodukter, giveaways och profilkläder ansluter nu till Unitedprofile. Midocean ger ett tillskott på över 10.000 unika produkter med mängder av märkmöjligheter.

- Midocean är en väldigt viktig leverantör som under en längre tid varit efterfrågad bland våra kunder. Att nu kunna ansluta en gigant på europamarknaden med över 50 års erfarenhet av branschen till oss är ett viktigt steg framåt, säger Mange Lindblad, Konceptansvarig på Unitedprofile.

- Som grossist har vi märkt av ett allt större intresse för Unitedprofile de senaste åren.  Verktyget hjälper våra återförsäljare att snabba upp offertprocessen samt att snabbt hitta rätt produkter. Så för oss, som en av Europas ledande grossister, blev det helt enkelt ett naturligt steg att vara med. Vi tror vårt breda sortiment av produkter, eget tryckeri och snabba leveranser också kommer att betyda mycket för återförsäljare i Unitedprofile, säger Per Lundström som tillsammans med Christian Nyström är delägare av Midocean Nordic.

Midoceans sortiment kommer vara upplåst för samtliga existerande återförsäljare i Unitedprofile.